Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Själ är ej till salu

Min själ är ej till salu...
Än mindre är min kropp.
Men tillträde det har du.
Det krävs inga belopp.

Så länge jag kan känna
att du är en riktig vän.
Visst kan jag bekänna
att jag tänker på dig än!

Men inget pris i världen,
får mig att sälja den igen.
Nej, rakryggad jag bär den
min själ och allt i den.

Den rymmer mina minnen,
allt som någonsin har hänt.
Som ger liv åt mina sinnen,
alla känslor jag har känt.

Där spar jag mina skatter,
alla drömmar och allt hopp.
Så jag ger inga rabatter,
inte heller till min kropp.

Jag ger mig till dig gratis
om du är en verklig vän.
Och det är ett bra pris
som ej erbjuds igen.

Har patent på mina känslor,
Hur än de kan se ut...
Det känsliga som där bor
saknar början liksom slut.

Jag kan ta dig med till världar
som du aldrig sett förut.
Så länge du ej dem avfärdar,
så slut ögonen och njut!

Låt mig sjunga mina sånger,
läsa upp min poesi...
Måla färgerna som omger
våra själars Harmoni.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-04 09:44



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Det här är den finaste poesi jag har läst!
2020-12-04

    ej medlem längre

Det vackraste som någonsin har
funnits har inget pris.

Fint skildrat om innerlig längtan
sann kärlek och dess förväntan.
2020-12-04

  Solstrale VIP
Fantastiskt skrivet!
2020-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP