Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan man Älska träden?

Hur kan man älska träden?
Frågan du ställer till mig...
Jag frågar dig detsamma!
Hur kan man låta bli?

De har ju företräden
som även gäller dig.
De ger oss än densamma
luft som du kan andas i.

Hur kan man älska pengar?
Frågan jag ställer till dig!
Prylar, makt och status...
som du värderar mest.

Jämfört med de ängar...
under fötterna på mig.
Lyssna till en linds sus...
Så mår du allra bäst!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-04 15:59



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
före-träden !
2020-12-05

  Lustverket VIP
Hyllning till träden som jag skriver under på :)
2020-12-04

  Solstrale VIP
Din poesi så fin, skaffar fram ett litet hurr som humlors surr där i lindens blommor... Poesi likt nektar man vill läsa mer...
2020-12-04

  Larz Gustafsson VIP
Före-träden! No pun intended, eh?

Träd är helt underbara. Liksom havet.
Allt kommer från Skaparens hand.
2020-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP