Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm 6/12. Läs gärna även bärnsten I + II: https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1547452


bärnsten III

 

i nattens dröm

var jag på en gratisloppis

röda rökelsestickor och udda smycken

bjöds ut i träskålar på en lång hylla

jag valde ett örhänge med  en tung bärnsten

fäste det som brosch på min röda täckjacka

 

när jag vaknade under mitt röda täcke

såg jag in i kattens bärnstensgula ögon

 




Fri vers av Nanna X
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-06 03:13



Bookmark and Share


  100apor
Katten inkräktar i/besöker diktdrömmarna? Det skulle kunna vara en bok av G RR Martin! Mycket spännande mystik i farten nu.
2020-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X