Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2:a advent


Advent

 

2 ljus vi tänder idag 

2:a advent det är idag 

2 ljus 

1 för hoppet 

1 för ljuset i mörkret 

2 ljus till vi tända innan julen är här 

 

Härliga är orden 

för både liten och stor 

i både slott och koja 

 

2 ljus vi tända idag 

2:a advent det är idag 




Fri vers (Fri form) av Mr_Solstråle
Läst 301 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-12-06 16:14



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Fint fångat!
2020-12-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
M örkret lägra
r ätt, allt det då vägra
S lippa se det ta över och
* sen det bara belägra
* och allt det förvägra
* för att sen låta Mr S´s
* lightpoem för oss alla här:
* Strålande och allt bättre hägra!
****************************
2020-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle