Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För bra för mig.

Den glimten
I dina ögon när du ler
Det där onåbara
Som jag känner för dig
Du är ett unikum
Du gör mig så galet svag
Hjärtat slår frivolter
Varje gång vi möts
Men den bistra sanningen
Det smärtsamma för mig
Är att du..
Är för bra för mig.




Fri vers av Nicke Pistol VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-12-06 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP