Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sotad natt

 

ett avflagnande vitmålat staket

en rad om ett kärt återseende i en 

utbrunnen hjärna, hyllad av en 

vis publik 

 

Det blev en stolthet inbunden 

en vis kvinna 

 

Men aldrig du och aldrig jag enbart 

tre år av två människors liv 

och här ligger en åldrande kvinna och 

skriver för att måsar lämnar avtryck 

ifrån skyn 

spillning i sand bortryckt av tidens 

spår 

 

 

 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-06 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP