Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetar flitigt tillsammans i detta rum för njutning...


i äktenskapet

en trädgård för älskande

odlas kärleken




Bunden vers av Horace
Läst 84 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-07 06:52



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Berörande
vackert
i kärlek
som bär
medvetet val


Tack!
2020-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace