Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte dagens väder, precis, men så var det tydligen för två år sen.


gryningsstänk (haiku)

 

rasande rosa

himmelsk hint om solklar dag

snön yr kring vägen




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-07 14:16



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Något att längta till!
2020-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg