Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm 7/12. Har ingenting med Virginia Woolf att göra.


Till Fyren 1 - en dröm

 

Vi åkte till fyren med de tre barnen

plaskade i havet och tittade på utsikten

jag fick lyfta upp lillan så hon skulle se

sen började mannen leta efter barnskor

till secondhand-butiken där han jobbade ideellt

medan jag stickade med mamma

jag rev upp det blåvita och började på en randig mössa

nu är det dags att åka hem sa mannen

vi kan tyvärr bara vara fem i bilen

men vi var ju bara fem

kunde han inte räkna?




Fri vers av Nanna X
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-07 23:29



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Han kanske såg ett spöke på köpet?! Eller så fyrdubblade fyren er ;-) Inte lätt bland alla kläder - skorna blir ivf fler om man ser till varje enskild sko..
2020-12-08

  Maria Sundelin VIP
Drömmar är ofta en aning förvirrande
2020-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X