Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

 

 

Han skriver om sin fru om och 

om igen. Gör han inte det skriver 

han om de korkade, naiva och om 

de som aldrig tittat bakom skynket.

 

Hon skriver om solnedgångar om

hur årstider förgyller ,lamslår om

hoppets färd genom färgade åkesfält. 


men jag då. Skon ritar cirklar i grusets gång. 
vad skriver jag om ? 

tystnaden. Den som träffar oss när ömhet lägger 

sina nät över skogens insjöar. Det kanske inte enbart 

är din tystnad. Det är som om du gifte dig med luft 

men övade på kärlek genom minnets gångar, många 

möten med dig själv på allvar. Det blir så väldigt tyst då. 

Den tystnad som lägger sig likt bomull. Andas. 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-08 14:42



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Tycker om. Läser flera gånger och undrar. Vad är det man skriver om egentligen ?
2020-12-08
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP