Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Riskgrupper, det är inget vidare sällskap


Distanssäsong

Isolering så här
I egen atmosfär
mot covid-19 är
ett minimalt besvär
Det är i alla fall
varken Kumla eller Hall

En promenad
Gör kroppen frisk
själen glad
Helt okej det är
besöka mataffär
när knappt någon är där

Fira ensam jul
kan faktiskt vara kul
Du mödan spar
Får pengar kvar
Du är i alla fall
varken hungrig eller kall

Hålla sig a jour
Med sin far och mor
Utbyta vardagsideer
Det blir nästan som att se er
Som om ni vore här
Det är ett kärt besvär

Och vården går på knäna
Efter vad du hör
Tjänarna får tjäna
Med ständigt jämnt humör
Så du i alla fall
Slipper föda i ett stall

 




Fri vers av Solitaire VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-08 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP