Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm 9/12


Kring en flygel - en drömversraga

 

Smörgåstårta hos musikdirektören

uppdukad på flygeln, bord i alla hörnen

somnade på golvet gjorde strulcharmören

 

Jag försökte spela nåt på bark-tangenter

gröna var de, liksom löv de blänkte

flög iväg innan jag tanken tänkte

 

Sökte sedan städa hela rummet

tårtan, filtarna, champange-skummet

men det hela kändes ganska flummigt

 

På pianopallen satt där nu en stjärna

Gunnar hette han, jag hörde gärna

hur hans toner tycktes världen värma




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-09 09:45



Bookmark and Share


  100apor
En sån smakfull röra! Älskar stycket med bark-tangenterna som fångar den flyktiga drömtanken.
2020-12-09

  lodjuret/seglare VIP
Kul me en pose kulgodis July me julgodis
2020-12-09

  Maria Sundelin VIP
Musik är aldrig fel
Kramar
2020-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X