Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste ändå gå på dass!

Ge mig ett glas rött...
och gärna något sött.
Livet ska ju vara gött
när man är dödstrött.

Jag vill ha choklad!
Då blir jag alltid glad.
Inga jäkla rosenblad...
eller någon trist ballad.

Ta fram en flaska vin
så ska du få se ett flin,
till följd av dopamin
som skapar endorfin!

Ge mig nötter i en skål
Ingen jävla salladskål!
Jag behöver alkohol,
Det kroppen alltid tål.

Jag vill ha gräddglass.
och helst i stora lass.
Men ingen gourmetklass.
Måste ändå gå på dass!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-09 16:48



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Vilken brud !!!
2020-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP