Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du gå på bio?

Jag skickar dig här en inbjudan
till en film jag vill bjuda dig på.
Regissören bakom min erbjudan
är densamma som spelar också.

Det är ett verklighetsdrama
som bygger på hela mitt liv,
Ett skräckblandat panorama
gör filmen mer spekulativ.

Jag visar den ocensurerad.
Ja! Autentisk är varje replik.
Handlingen är koncentrerad
på ett liv fyllt av tragikomik.

Den vinner nog aldrig en Oscar
och en guldbagge önskar jag ej.
För filmgenren är väldigt oklar,
precis som det dunkla i mej.

Genren kan vara en thriller...
men också en ren komedi.
Jag njuter så av att slå griller!
Det är syftet bakom min regi.

Jag bjuder dig in på en visning
av spänning och ren dramatik,
till min film som är en förlisning
med inslag av ljuv romantik.

Så säg mig, vill du gå på bio?
Jag ger dig en gratisbiljett!
Filmen heter: Jag Vill Tro.
Den kan va det bästa du sett!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-10 08:49



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Rolig och mycket kvick
2020-12-10

  Gunnar Hilén VIP
Öppen flört till angelägen. Skojig liten go sak.
2020-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP