Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rensar Hårddisken

Nu rensar jag hårddisken,
och återställer mitt system.

Är väl medveten om risken,
men byter också ut modem.

Gör en ny defragmentering,
innan jag kan startas om.

Med en bättre filhantering
att spara så småningom.

Så jag rensar historiken
på min hårddisk som är full.

Vill inte minnas dramatiken,
jag kände för andras skull.

Det blev en fragmentering,
där jag sen splittrades itu.

Denna okänsliga hantering,
raderas helt just nu.

Ibland behövs en rensning
från ett liv som varit hårt.

Som tar bort den begränsning
där förbindelser blir svårt.

Vårt system behöver rensas.
Loggas ut och startas om.

Inte bromsas och begränsas
av all gammal skit bakom!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-12 08:38



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Superbra reflektion om minnen och vad de gör med oss reboot...
2020-12-13

  bibbi ahrnstedt
fint, vilken datorvana då, och bra relaterat till livet
2020-12-12

  Camilla Heinonen VIP
Minnen är oförskämda!
Kommer bara in i skallen och säger
”Tjena! Hallå!”

Sedan sätter de sig som känslor mitt i bröstkorgen, hjärtat och magen... så man måste ta hand om dem också.

Önskar att det var lika enkelt att köra en mänsklig defragmentering på hjärnan som det är att använda en CCleaner på en dator.
2020-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP