Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du.

När tiden är inne
Allt på sin spets
Där orden inte räcker till..
En stund i eftertanke
En sekund
Som förändrar allting.

Jag ger dig min evighet
Ger dig mitt allt
Jag finns här i all framtid

Inget då, inget sen
Från idag är allt nu
Från och med du, nya tideräkningen

Du vet
Jag vet
Inte längre någon hemlighet..

Du och jag
Vi hör ihop.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-12 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP