Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så lite, gör mer...

Ett leende kan
få, ett upphöjt ögonbryn
falla ner från skyn...




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-12 17:57



Bookmark and Share


  ULJO
Betyder väldigt mycket
2020-12-12

  Solstrale VIP
Hoppas detta ögonbryn bara inte hamnar under näsan då som mustasch på lilla mor! :D))))
2020-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt