Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julklappsrim

Behöver du ett julklappsrim?
Här får du ett, Simsalabim!

Att rimma är mitt tidsfördriv
när jag känner mig kreativ.

Berätta vad din julklapp är
så ger jag dig ett rim nu här.

Är du som jag, en Fattiglapp,
Var lugn! Jag är en Gratisapp!

Du behöver bara fråga mig.
Ta de ord som passar dig!

Ett rim inte så konstigt är
kan låta som det nedan här:

Vill du ge bort en viss parfym
eller något spray för hårvolym?

Att vara fin kan vara viktigt
men du bör spruta på försiktigt!

Är din klapp en ask choklad?
Den som får den blir nog glad.

Ett rim till dig jag ger dig här.
Det rim som allra lättast är!

Denna asken får du gärna dela
även om jag unnar dig den hela!

Men har du ingenting att ge,
när tomten gör sin kvällsentré,

glöm ej vad det är som räknas.
Med tankarna kan hjärtan läkas.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-15 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP