Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG É GO!



Ord som jag, mig, min och mitt,
vi kastar ur oss problemfritt.

Jag själv är inget undantag.
Följer knappast Jantes lag.

Här finns mycket kvar att lära,
innan jag mig fri kan svära!

Men handling säger mer än ord
och sprider ringar på vår jord.

Trots att det kan hoppa grodor,
är Jaget snällt, där allt mod bor.

Mitt Jag vill ingen något ont...
är mera som en kameleont!

För av rannsakan och självkritik
är Jag, (trots egot) väldigt rik.

Med ord som vi, vår, vårt och oss
finns det, inget behov att slåss!

Trots svårigheterna att tro,
är sanningen... att Jag é go! =)




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-15 12:18



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bra skapat!
2020-12-15

  Camilla Heinonen VIP
Kärleken säger: Jag är ALLTING

Visdomen säger: Jag är INGENTING

och mellan dessa båda... flyter mitt liv... <3
2020-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP