Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollsländan.

Hon dansade en sommar
Bland blomster och fjärilar
Bort från all betong.

Över ängar och berg
Likt en älva så skir
Lätt och så bedövande vackert.

Hon dansade för livet
För drömmar av guld
Skimrande och ledigt, skönt och vilt.

En dans för framtida steg
Ett liv i evighet och sanna ord
En tillvaro av ren jämlikhet.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-15 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP