Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den mörka natten.

Sliten
Trött på all skit
Ute skramlar julen
En högtid att undvika
Så less
All hurtig jul-musik
"White christmas"
Jo tjena, vem orkar bry sig längre
En hälsning
Från mig till er
Ha en fröjdefull högtid

Mvh Grinchen




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2020-12-16 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP