Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djurlikt ljuvligt

Detta gör inte bara en tupp...
Så innan man hos folk dyker upp...
Vara beredd på
mitt på da´n hamna då
direkt uti en TUPPLURIG grupp!







Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-17 19:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Har den ms som bara vill sova, texter att ta del av är den gåva, som likt stycken av musik lustigt ljuder, kanske grytan visslar och sjuder, människan lever ända tills den hör, men under tiden ögonen ser tills musiken dör...
2020-12-18

  ULJO
Kul text
2020-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt