Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har hopp igen.


Hos henne födds solar

så smakar solen mig igen
när jag återigen är ensam
pratar stillsamt medans solen
begraver sig själv i mina ögonlock


Solar begravs även de
och i ensamheten begraver jag
miljontalssolar om dagen
men hon lever upp solar


När jag möte henne
levde solarna upp igen
och mitt ögonlock
gick inte att öppna

för varje blick jag ger
är en förhopning om
en gemensamframtid


varje blinkning ser jag
hennes ansikte framför mig
Och på något sätt har
jag hoppet igen




Fri vers av virre
Läst 555 gånger
Publicerad 2006-07-18 15:58



Bookmark and Share


    Capulet
vacker!
2006-07-22

  Night Soul Woman
Du är förälskad!!!helt underbart vännen! vad glad jag för din skull :)
Bra dikt :)
2006-07-18
  > Nästa text
< Föregående

virre