Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankarna som är tabu

De smyger ofta på mig,
tankarna som är tabu.
Om att jag levt färdigt
och vill bli som Du.

Jag tänker ofta på dig,
precis som jag gör nu.
Ett avslut som är värdigt
när lusten gått itu.

En stjärna uti rymden,
En viskning av en vind,
Ett brus av havets vågor
En tår på någons kind.

Helt undanskymd men
faktiskt inte blind...
Ett svar på livets frågor,
av saknaden påmind.

En tanke mitt i natten...
hos någon som mig känt.
En längtan att försonas
med allting som har hänt.

Ett stänk av livets vatten,
En doft av evig blom...
En känsla full av lättnad
och befrielse från dom.

Är redan mätt på livet,
längtar efter änglars kör.
Jag är inte deprimerad,
så inget dumt jag gör.

Tar ingenting för givet,
allt är jag tacksam för.
Trots tankarna inom mig,
ska jag leva tills jag dör.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-19 11:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och drabbande. Fin rytm och klara bilder skapar du.
2023-04-26

  morgonstjärna VIP
så eftertänksamma rader som en bris
visst är det så alla lever vi tills vi dör allt beror på vad vi fyller tiden med
det meningslösa eller det givande?
själv funnit omger mig vänner som liknar mig de stjäl varken tid eller drömmar som till slut inte går att realisera då sorgfåglar ständigt bygger bo i mitt hår. för glädjen återfinna uppsöker vi den hos likasinnade.

2020-12-19

  Gunnar Hilén VIP
Fint att kunna ha kontakt med det svåraste utan att realisera
2020-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP