Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nerklubbad men ej rubbad!

Krubbvandring uti en kyrka!
Gode Gud ge mig nu all styrka!!!
Syntes ej nå´n mat
alls uppå något fat...
Krubb är alltid käk, vill jag yrka!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-19 15:00



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vörtbrödsmacka inte vörtbördsmacka som AUTOKORREKT hittade på, alltså se upp med den här rosarandig välmående flygande marsipangrisen AUTOKORREKT ... Ha ha!
2020-12-19

  Solstrale VIP
Ja jag håller med dig julkrubb för en vörtbördsmacka med skinka och skånsk senap... :) snillrikt!
2020-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt