Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
improviserad och utan stavkontroll. intressant


I min fantasi är vi som en film

sådär tyst och efteråt
kanske man kan undra
varför saker inte blev
så som förväntat


kyste bortanför strecken
och stegrade sakta mig fram
till de sista dagarna och heligheten
tog sig sin rediga paus och

det som var visade sin
drömlika verklighet
vi har ingen chans egentligen
annat en i filmen som
mitt huvud redan spelat


där vi redan hade huvudrollen
och soundtracket var Dire Straits
med ett ledmotiv som ingen
någonsin har kunnat hindra


Och jag ser fortfarande på ditt ansikte
innuti i mig själv och förhoppas fast
jag egentligen vet att allt bara var
en förtvivlad förhopning om något annat


Så gläds då åt det där
min fantasi skapar filmer
där du och jag är men jag vet 

vet vad verkligheten begär
vet att jag inte kan vara social
förstår att det inte kan bli
dig och mig annat 


En i min fantasi där vi är
en film och förhopningarna har
vi redan dansat runt skrattat åt
och levt upp


I min fantasi finns inga avstånd
där finns bara vi två ansikte mot
ansikte igen och det är inte bara
en sparade bild i mitt minne


och där är minnet påverkningsbart
så det som bara var ögon mot ögon
och ett solbränt ansikte blir till en
kyss och förhopningar om långa framtider 

 




Fri vers av virre
Läst 555 gånger
Publicerad 2006-07-18 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre