Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grus

Och jag har samlat
TVÅ
TON
GRUS

i för
många år
för
din skull

en gåva
som behövs
till din bild
av - utopin

som du skapat
genom att
späka den du är




Fri vers av Exi
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-18 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exi
Exi