Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Översyn.

Som en sliten gammal karta
En sån som var med i bilen om sommaren
Alltid ett mål, ibland i etapper
Som ledde fram till önskad destination.
Och i bilen precis som i livet
Leder målbilden oss förhoppningsvis rätt
Kanske inte utan felsteg
Men alltid med en önskan.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-20 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP