Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte poesi egentligen. Inte seriöst heller. Jag var på arvikafestivalen nyligen och jag satt berusad på campingen med vänner, då en tycker att jag borde skriva en dikt. Konstigt nog hade en Moore-tidning hamnat i vårat camp. Samtidigt som jag inte kan fö


Moore

Tjejen ...du är som ...fin... porslin
för att du är ju för fin
påminner om porslin...

Ser skör ut
skön ut
att knulla

Det enda du existerar för
i innebandyspelarens öga
som går dit, dit kuken för
tankarna är inte så höga

djupet går inte att hitta
om inte möjligtvis i din nyrakade fitta




Fri vers av Exi
Läst 410 gånger
Publicerad 2006-07-18 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exi
Exi