Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyfter oss alla!

Kretsar runt om liv i svajning
så lätt som om det var ingenting...
Tycks väl flyta på
trots vågat motstånd då...
Ja så går det till i en badring!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-22 11:49



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Men när luften ack ur gå
vad gör en människa då
Man känner sig blåst uppå
konfekten gul och blå
Paradis eller Alladin
hörru durru den där var min!
Att slåss om favoriter
gör vissa dryga typer
men i julkarantän vi slipper
man får ha asken för sig
det betyder badringen håller för dig!



2020-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt