Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter. se

Poeter. se
Ni FÅR mig att le.
Skrattet det klingar
av allt jag får se.
Lyriska dikter
med sann humor i.
Satiriska bikter
med självironi.

Poeter. se
Ni GÖR mig berörd.
Tar in varje mening,
blir tårögd och rörd.
Där mellan raderna
stannar jag till.
Tolkar bravaderna
så som jag vill.

Poeter. se
Ni GER mig sorg.
Känner er smärta
här i min bröstkorg.
Tårar har flödat,
när jag fallit i gråt.
Då ingen sig mödat
med att säga förlåt.

Poeter. se
Jag kan KÄNNA allt!
Er smärta och glädje,
men hopp framförallt!
Om att få bli sedda
och lyssnade till.
Med pennan beredda
att ej tiga still!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-12-22 16:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken hyllning och i mycket stiligt rim dessutom!
2020-12-23

  Solstrale VIP
De rader vi ger kommer ur något mer, än man tror finns plats att fantisera om... Vilka fantastiska individer som gömmer sig bakom varje diktarjag...
2020-12-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
väl belysande dikt om poeter.se's medlemmar och alstringar
2020-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP