Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets labyrint

Tafatt trevar vi oss fram
längs med kalla stenväggar

Det är fuktigt och mörkt

En fot framför den andra

Slingrande vägar
Smala passager
Navigerar efter stjärnorna

Ett vägskäl
Höger eller vänster
Vad ska styra mitt val?
Vilken väg ska jag ta?
Vad säger magkänslan?
Vad säger min inre kompass?

Möts vi i denna vindlande labyrint som livet är?
Passerar vi varandra utan att slå rot?
Kommer vi ut på andra sidan?
Tillsammans?
Eller var och en för sig?




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 78 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-22 21:02



Bookmark and Share


  Horace
bra att använda inre kompass
magkänsla och stjärnorna
i tider av inre konflikt
stanna upp, invänta
samstämmigheten
ställa frågor är
alltid bra, i
frågorna
finns

svaren
2020-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild