Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I avgrunden började trösten som viskning, drog mig upp...


i min dövblindhet

fick jag nu tecken till stöd

uppsökt av kärlek




Bunden vers av Horace
Läst 65 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-25 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace