Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GOD JUL TILL ALLA!

God Jul till alla!
Jag önskar Er...
En snö som falla
vartän ni ser.

Jag önskar
att ni mår bra!
får vara friska
och skönt det ha.

Jag vet att denna
tid är tung för många
som vill en vän ha.
Dagarna är långa.

Men jag tror ändå
att det redan ljusnar
Ja, jag tror på
En framtid som är klar!

Det finns en mening
bakom allt som händer
Vi får som med allting
Ta en dag i sänder...

Men jag tror ändå
att det sker mirakel.
Ja, jag tror på
En framtid som vill väl!

God Jul till alla!
Jag önskar Er...
Snöflingor falla
Och mycket mer.

Jag önskar Er
tända ljus...
som lyser upp
i varje hus.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-23 11:34



Bookmark and Share


  Örjan Noreheim
Innehåll och uppställd som jag gillar med ett aktuellt budskap. Känns varm och från hjärtat skriven.
2020-12-29

  Öknens Ros VIP
En God Jul även till dig! :)
2020-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP