Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad "kaninmat" gör...

"Gröna blad" är inget att ha alls...
Skrek en grönsakshatare för full hals...
Växt ger kanin driv
får till så många liv!!!
Nå´t för barnönskare i älskogs vals!!!







Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-24 19:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ett barn som då för tiden tänkte, att skit luktar prutt när det gula stänkte, även korvar kan av olika färg, det beror väl på om maten har märg, men formen i vilket fall fantasi skänkte...
2020-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt