Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan något alls.

Minnen. Saker som poppar upp.
Inte alltid så bra saker. Smärtsamma tankar.
Trött. Är på väg mot stupet.
Försöker samla ihop skärvorna. Alla beståndsdelarna.
Medveten om alla brister. Alla fel.
Ensam är inte stark. Ensamheten tär.
Bland alla ansikten i myllret. Lös du upp min värld.
Du gav mig hoppet åter. Om än bara för en sekund.
Så liten. Bortglömd och hatad.
Så skör. Så vanvettigt osäker.
Letar bland sopor. Letar bland råttor och kackerlackor.
Men att hitta en förlorad själ. Är tufft även för den bäste.
Livet är kort. För kort för att kastas bort.
Men när allting värker. Förnuftet sviker.
Finns inte hoppet kvar. Ingenting alls.
Jag vill ut. Bort från mitt egna huvud.
Bort från det onda. Det evigt gnagande som förtär mitt inre.
Att förlora sig själv. Är att förlora lusten.
Lusten till ett liv. Lusten att vandra vidare.
Trött. Så slut.
Borta är min glädje. Borta är allt jag var.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2020-12-26 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP