Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vitklädd Rönn

Ser på snön som
faller ned på marken.
På vår rönn som står
vid huset här.
Den har vitt runt barken
men är stark än,
lyser upp allting i parken...
En vitklädd rönn med
sina röda bär.

Älskar snön och
flingorna som faller...
På vår rönn som står
här underbar.
Den är vit av snö med
iskristaller, men ger
bär när de bönfaller...
Vår rönn ger mat till
djur som ingen har.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-27 07:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP