Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jultomte med egen skörd...

Doktor hjälper sin tomte fick chock...
Visste inte alls att han var så tjock!
Magen stor och rund
absolut helt osund!
Ut föll nissar små! Vid öppning av rock!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-27 18:20



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vad jag skrattar! :)))))))) så gulligt så man döööööör! /:))))))))))
2020-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt