Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
titta åt ocdtriggande antal håll innan du perambulerar


Livet för dummies 33


jag hör bara sånt jag relaterar till från affektivt överdrivna kvinnoröster, tränar mig att ha förståelse, intalar mig att jag måste närma mig mannen, förövaren, aset som ej släppte in mig i mobbarkojan, som om jag skulle dött annars. ding dong punch the wall bell bingely beep sexual frustration demon

skogsrejv i landet för längesens narnia
alla demoner nalkas, evig nocti, prima!
så talar drottningens faun bland de fria
en tunn mus smuttar kattigt pigepina

träden är dräktiga, vovvens volvo villar
budsen är avundsjuka, eva lyst av interpol
skiten som går är harsh, svaljen dosar
lär din dotter hålla färgen med darrande pistol

ofelia tar blad ur mun och går upp i rök
du letade framför nåt på triggervänligt håll
sen hörde du ej cast, bion väntar ditt besök
i andakt inför mansplainingsrelease för banderoll





Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-29 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd