Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Få i ihop matematiken!

- Jag känner mig ensam Anette!
- Men du har en maka ju! Mig Rhett!!!
- Vi är ju för få!
- Vad menar du nu då???
- I kyrkan sa prästen! VI ÄR ETT!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-29 18:33



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Fick på texten där något klura, den mig först som knepigt lura, tänka sig så en del pennor fara, över papper och vita ytor bara, nakna som om sötma och så förstås tillsatser sura...
2020-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt