Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inre skör


Svetten lackar

Stress, PTSD.....inre skör..

Svetten lackar minnen kommer åter,
en repris i skallen hur krigsmaskinen låter.

Mina känslor ligger i förvaringsbox stilla,
allt normalt slutat gilla.

Söker ro i den slitna trötta kroppen,
ett högt pris efter att ha mått toppen.

Tappad är kärleksgnistans kraft,
passion med kärlekshunger som jag tidigare haft.

Kommer hem till min lilla koja,
försöker med mina vänner skoja.

Ingen förstår hur jag mår,
själsliga djupa känslosår.

Längtar din hand, din tröst,
i skakiga drömmen jag hör din röst.
JS Örjan




Fri vers av Örjan Noreheim
Läst 60 gånger
Publicerad 2020-12-29 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim