Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hämta slagrutan och ställ sängen rätt


Currylinjen

Det finns krafter som vi knappast förstår,
ställ sängen fel, se hur det går.

Magiska krafter med styrka sömnen stör,
currylinjen ännu en natt förstör.

Hämta slagrutan, gör ett test,
currylinjen sovplatsen ej korsad sover bäst.

Detta är gamla visdomsord,
sittande vid min dator och skrivbord.

Tro det eller ej men starka krafter finns,
kanske ett tips att currylinjen minns.

JS Örjan




Bunden vers (Rim) av Örjan Noreheim
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-22 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim