Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ministrar ute och cyklar

Ministrar ute och ränner
i medborgare de ögon spänner:
- Vi ska va´ hemma!
Med oss annan femma...
Inget ansvar för liv de känner...

PS...
Men minister betyder den lille herren...
För i tillvaron för länge sen kunde herrar
som jobbade i samma hus inte ha samma titel...
Man måste ju veta vem det var som bestämde...
Så medhjälparen kallades: Minister!

Så man kan ju lätt förstå då att för SMÅ herrar
kan det vara svårt, att få till det bästa drivet
i klivet för livet...
DS




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-30 11:56



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ahha.Tack för förklaringen
En liten mini-ister-buk
m.a.o?
;)
2021-01-01

  Solstrale VIP
Mini st er, listan kan göras lång, Morgan Nyamko och Anders ... Vilket är åt fanders!
2020-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt