Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick idén när min spegel en dag luktade som du. ^^


Titel

"Livet älskar mig! Jag älskar mig!" sa du
Jag undrade om jag kunde känna detsamma

Så jag tryckte läpparna mot spegeln
den doftade som du

Men jag fick inget intryck
av att jag älskade mig själv

Ett kort på dig
dina svartmålade ögon

Jag hoppas din syster i natten dör snart
och att hon förblir död

Jag hoppas att inga fler nattsystrar 
kommer och hemsöker dig

Svarta spår av fingrar bredvid min spegel
de doftar också som du

Ibland så kan jag nästan se dig
i min spegelbild

Först då kan jag tänka mig
att älska det jag ser




Fri vers av hell.o.kitty
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-07-18 22:26



Bookmark and Share


  leopardia
"Så jag tryckte läpparna mot spegeln
den doftade som du

Men jag fick inget intryck
av att jag älskade mig själv"
så där som det ska vara. man förundras av det som står och hjärnan slår en kullerbytta. tack.
2006-08-24
  > Nästa text
< Föregående

hell.o.kitty
hell.o.kitty