Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev även denhär för längesen på socherdricka


Släpper du?

Darrande händer
greppar tag i trasiga armar
Darrande händer
söker efter himlen
Trasiga armar
omfamnar kroppen

Darrande händer
som aldrig tänker släppa taget
om trasiga armar

Två kroppar som skakas och slängs runt
var mer värt än allt blod hon förlorat
Två darrande händer som aldrig släpper
var viktigare än att förstöra sig mer

Att dansa i glädje
är aldrig för evigt
Men det är starkare än att sprätta upp armarna
i hopp om att finna tröst i ärren


"Låt aldrig tågen hinna ikapp dig.
Låt aldrig rakbladen tränga inpå dig,
det är faktiskt viktigt. Blodet är inte vackert
bara för att det kommer från dig.
Det blir aldrig lika vackert som det vi har."

Varelse med darrande händer önskar
att varelse med trasiga armar ska förstå
hur mycket det betyder att hon låter ärren läka,
och att hon aldrig förstör armarna igen.

Varelse med trasiga armar önskar
att varelse med darrande händer ska förstå
vad hon tänkte göra
om bara någon tusendels sekund.


"Är det inte härligt att dansa på höghusens tak,
nudda vid himlen,
och känna sig värd livet?"

Trasiga armar snuddar vid himlen en halv sekund
i hopp om att slå i marken
och riva upp ärren igen

Men hur mycket händer än skakar
släpper dom aldrig taget.




Fri vers av hell.o.kitty
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-18 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hell.o.kitty
hell.o.kitty