Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... var man gör så gott han kan...


Dog i hennes armar, plötsligt älskad som man och näsa...


avled i stillhet

diktad kärlek blev hans liv

Cyranos tema





Bunden vers av Horace
Läst 69 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-31 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace