Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om du vore mig okänd, som om vi inte älskat...

 

årets vakna stund

tvingar sömnen att vänta

vaken drömmer dig




Bunden vers av Horace
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-01 17:52



Bookmark and Share


  Väsensskild
Vacker om nyår.
2021-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace