Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Derrida haft rätt hade matriarkatet bestått...


det ursprungliga

då före skriftens ankomst

matriarkatet





Bunden vers av Horace
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-02 08:59



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Tack!

Sant

I nu
rätt tid
nya skrifter
feminina kraften
matriarkatet regerar
lyfter upp undermedvetet
städar rent i alla rummets hörn
Transformation o återfödelsens tid i nu


Tack!



2021-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace