Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekshunger


Passion med kärlek

Passion med kärlek "too me" en dröm, en verklighet,
letar nyckeln till kropp så varm så het.
Passion ett värmande tillstånd,
kropp mot kropp, kärlekens nära ömma rond.
Passion öppnar gemensamma känsloströmmar,
längtan till dig, en kram, en kyss, en värme som ömmar.
Passion med kärlek,
respekt omtanke med varligt smek.
Passion i kärlekshunger, ge och ta,
livet en önskan vad vill du och jag ha?
JS Örjan




Fri vers av Örjan Noreheim
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-02 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim