Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes namn var Seger, utan Frihet inget liv, dog slagen...


drottning Baodicca

ledde upproret mot Rom

blev hednahelgon




Bunden vers av Horace
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-03 01:59



Bookmark and Share


  Väsensskild
Tycker om när du lyfter in historiska personer. Alltid värt att slåss för frihet och heder.
2021-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace